Kuinka estää Facebook pääsemästä iPhone-yhteystietoihin

Jos käytät Facebookia tai Facebook Messenger -sovellusta, on todennäköisintä, että Facebookilla on rajoittamaton pääsy yhteystietoluetteloon. Jos tämä häiritsee sinua, on mahdollista poistaa tietosi Facebook-palvelimilta ja estää Facebook pääsemästä iPhone-yhteystietoihin tulevaisuudessa.

Estä Facebook pääsemästä iPhone-yhteystietoihin



Estä Facebook pääsemästä iPhone-yhteystietoihin

Kun lataat ja asennat Facebookin iPhoneen, sinua pyydetään antamaan Facebookille pääsy yhteystietoihisi.



Kun Facebookilla on pääsy yhteystietoluetteloon, se lataa nämä tiedot palvelimilleen ja alkaa käyttää näitä tietoja kavereidesi ystävien ehdottamiseen.

Tämä on todella ärsyttävää, kun alat nähdä satunnaisia ​​ihmisiä, kuten kampauksesi, putkimiehesi, yrityksesi ja ammattilaisesi, esiintyvän ehdotetuina ystävinä Facebook-syötteissä.



Tämän häiriön lisäksi voit ehkä estää mahdollisuuden Facebook kerää yhteystiedot sen vuoksi kyseenalaiset tietosuojatoimenpiteet joka sai 5 miljardin dollarin FTC-rangaistuksen.

kuinka saat takaisin facetime takaisin iPhone

Sinun on suoritettava seuraavat 3 vaihetta poistaaksesi yhteystietosi Facebook-palvelimilta ja estääksesi Facebookia pääsemästä yhteystietoihisi tulevaisuudessa.

  1. Poista yhteystietosi Facebook-palvelimista
  2. Lopeta Facebook-sovelluksen pääsy yhteystietoihin
  3. Lopeta Facebook Messenger -sovelluksen pääsy iPhone-yhteystietoihin
  4. Lopeta Facebook Messenger synkronoimasta iPhone-yhteystietoja automaattisesti

Liittyvät: Voit myös lopettaa Facebookin omistamisen WhatsApp jakamasta puhelinnumerosi Facebookin kanssa .



1. Poista yhteystietosi Facebook-palvelimista

Ensimmäinen vaihe on poistaa yhteystietojesi tiedot, jotka Facebook on ehkä jo ladannut palvelimilleen.

1. AvataSafariselain ja käy Facebook Contacts Manager -sivu

miten soittaa alanumeroon iphone

kaksi. Kirjaudu Facebookiin kirjoittamallaSähköpostiosoite(tai puhelinnumero) jaSalasanaliittyy Facebook-tiliisi.

3. Kun olet kirjautunut sisään, siirryt 'Yhteystietojen lataaminen ja hallinta' -sivulle. Napsauta yksinkertaisestiPoista kaikki-painiketta, jos haluat poistaa yhteystietojasi Facebook-palvelimilta.

Poista kaikki synkronoidut iPhone-yhteystiedot Facebookista

Neljä. Napsauta vahvistusponnahdusikkunassaPoista kaikkivaihtoehto vahvistaa.

5. Varmista, että kirjaudut ulosFacebook-tili.

2. Estä Facebook pääsemästä yhteystietoihin iPhonessa

Kun olet poistanut tietoja Facebook-palvelimista, voit seurata seuraavia vaiheita lopettaaksesi Facebookin pääsyn iPhone-yhteystietoihin.

1. AvataasetuksetiPhonessa> vieritä alas ja napautaFacebook.

tulta hd 8 vs 10

Facebookin Asetukset-välilehti iPhonessa

kaksi. Siirrä seuraavalla näytöllä valitsintaYhteystiedotOFF-asentoon.

Poista Facebook käytöstä pääsy yhteystietoihin iPhonessa

miten seulotaan ennätys snapchatissä tietämättä heitä 2020

Tämä estää Facebookia pääsemästä yhteystietoluetteloon iPhonessa.

3. Estä Facebook Messenger pääsemästä iPhone-yhteystietoihin

Jos käytät Facebookin Messenger-sovellusta, sinun on myös estettävä tätä sovellusta pääsemästä iPhonen yhteystietoluetteloon.

1. Meneasetukset>Yksityisyys>Yhteystiedot.

Yhteystiedot-välilehti iPhonen yksityisyysnäytössä

kaksi. Vaihda Yhteystiedot-näytössäVINOSSAkytkin vieressäsanansaattaja.

Poista Facebook Messenger käytöstä pääsemästä yhteystietoihin iPhonessa

Näillä vaiheilla olet estänyt Facebook Messengerin pääsyn yhteystietoihin iPhonessa.

Sotilasluokan iphone 6s -kotelo

4. Lopeta Facebook Messenger synkronoimasta iPhone-yhteystietoja automaattisesti

Sinun on myös estettävä Facebook Messenger -sovellusta lataamasta yhteystietoja automaattisesti Facebook-palvelimille.

1. AvataFacebook Messengerja napautaMinävälilehti, joka sijaitsee alavalikossa.

Minä-välilehti Facebook Messenger -sovelluksessa

kaksi. Napauta seuraavalla näytölläIhmiset.

Ihmiset-välilehti iPhonen Facebook Messenger -sovelluksessa

3. Siirrä Ihmiset-näytössä olevaa valitsintaSynkronoi kontaktitettäVINOSSAasentoon.

Poista Facebook Messenger -sovellus käytöstä Yhteystietojen synkronoinnista iPhonessa

hälytystelakka iPhone 6: lle

Neljä. Napauta vahvistusponnahdusikkunassaLopeta synkronointivahvistaa.

Huomautus: On tärkeää, että estät sekä Facebookin että Facebook Messenger -sovelluksen pääsyn iPhone-yhteystietoihin.

Liittyvät