Synkronoitujen valokuvien poistaminen iPhonesta ja iPadista

Monet käyttäjät kohtaavat ongelman, koska he eivät pysty poistamaan Macista tai PC: ltä synkronoituja valokuvia laitteillaan. Löydät vaiheet synkronoitujen valokuvien poistamiseksi iPhonesta tai iPadista.

Poista synkronoidut valokuvat iPhonesta ja iPadista



Poista synkronoidut valokuvat iPhonesta ja iPadista

Vaikka suurin osa valokuvista voidaan helposti poistaa iPhonessa, Maciin tai Windows-tietokoneesta iPhoneen synkronoituja valokuvia ei voida helposti poistaa iPhonessa.



Ainoa tapa poistaa synkronoidut valokuvat iPhonesta tai iPadista on yhdistää laite samaan Maciin tai tietokoneeseen, josta valokuvat alun perin tuotiin.

1. Poista synkronoidut valokuvat iPhonesta Macilla

Noudata seuraavia vaiheita poistaaksesi synkronoidut kuvat iPhonesta tai iPadista Macin avulla.



1. PistokeiPhoneosaksiMackäyttämällä sen mukana toimitettua salamakaapelia.

kaksi. KlikkaaFinder-kuvakeja valitse omaiPhonesivuvalikossa.

Valitse Macin Finder-valikossa iPhone



kuinka löytää käynnissä olevia ohjelmia mac

3. Napsauta sittenValokuvat (1)välilehti> tarkistaValitut albumit (2)vaihtoehto jaPoista valokuva-albumien valinta (3)sisältää synkronoituja valokuvia, jotka haluat poistaa iPhonesta.

Poista synkronoidut valokuva-albumit Macista iPhonessa

Neljä. Kun olet poistanut valokuva-albumien valinnan, napsautaKäytä-painiketta.

5. Odota, että muutokset synkronoidaan iPhonen kanssa.

Kun synkronointi on valmis, kaikki synkronoidut valokuvat poistetaan laitteeltasi.

2. Poista synkronoidut valokuvat iPhonesta Windows-tietokoneella

Hieman erilaista käyttöliittymää lukuun ottamatta vaiheet synkronoitujen valokuvien poistamiseksi iPhonesta tai iPadista Windows-tietokoneella ovat samanlaiset kuin Macissa.

1. PistokeiPhoneosaksiWindows-tietokonekäyttämällä sen mukana toimitettua salamakaapelia.

yönäkökamera iphone 6

kaksi. AvataiTunesja napsautaPuhelin-kuvakekuten se näkyy iTunesissa.

Puhelinkuvake iTunesissa

3. ValitseValokuvat (1)sivuvalikossa> tarkistaValitut kansiot (2)vaihtoehto>Poista valokuva-albumien valinta (3)sisältää synkronoidut valokuvat, jotka haluat poistaa iPhonesta, ja napsautaKäytä.

Poista synkronoidut valokuvat Macista iTunesin avulla

Neljä. Odota, että muutokset synkronoidaan iPhonen kanssa.

Kun synkronointiprosessi on valmis, kaikki synkronoidut valokuvat poistetaan iPhonesta.

Valitut kansiot-vaihtoehto näkyy harmaana iTunesissa

Monet käyttäjät ovat ilmoittaneet, että he eivät pysty tarkistamaan Valitut kansiot -vaihtoehtoa iTunesissa Windows-tietokoneella.

Jos 'Valitut kansiot' -vaihtoehto on harmaa, napsautaNuoli alasKopioi valokuvat kohteesta -vaihtoehdon vieressä ja valitseiPod Photo -välimuistiKansio.

IPod Photo Cache -kansio on oltava helposti valittavissa, kun napsautat Kopioi valokuvat -kohdan vieressä olevaa alanuolta.

Jos ei, löydät iPod-välimuistikansion Valokuvat-kansiosta, josta synkronoit kuvat alun perin iPhoneen.

Kerran valitsetiPod Photo -välimuisti, 'Valitut kansiot' -vaihtoehto on valittavissa.

Liittyvät