Kuinka poistaa Facebook-tilisi pysyvästi

Jos et halua käyttää Facebook-tiliäsi, voit seurata alla olevia ohjeita Facebook-tilisi pysyväksi poistamiseksi iPhonessa, Androidissa, PC: ssä ja Macissa.

ilmainen sarjakuvasovellus iPhonelle

Poista pysyvästi Facebook-tilisi



Poista Facebook-tili pysyvästi

Suosittu sosiaalisen median sovellus, Facebook tarjoaa mahdollisuuden deaktivoida tai poistaa pysyvästi Facebook-tilisi.



Jos haluat vain pitää tauon sosiaalisesta mediasta, voit valita vaihtoehdon poistaa Facebook käytöstä ja samalla palata sosiaaliseen mediaan aktivoimalla Facebook-tilisi uudelleen (tarvittaessa).

Jos et kuitenkaan halua olla sosiaalinen media tai olet siirtynyt muihin sosiaalisen median sovelluksiin, sinun kannattaa mennä eteenpäin ja poistaa pysyvästi Facebook-tilisi.



Kun Facebook-tilisi on poistettu, et voi aktivoida tiliä uudelleen tai käyttää Facebook-tietojasi.

Tästä syystä tarjoamme alla olevien ohjeiden mukaisesti kopion kaikista Facebook-tiedoistasi tietokoneelle, ennen kuin poistat Facebook-tilisi pysyvästi.

1. Lataa kopio Facebook-tiedoista tietokoneelle

Ennen kuin poistat Facebook-tilisi, haluat ehkä ladata kopion kaikista Facebook-tiedoistasi tietokoneelle.



1. Kirjaudu sisäänFacebook-tilitietokoneella tai Macilla.

kaksi. KlikkaaPudota alasvalikkokuvake näytön oikeassa yläkulmassa ja napsautaasetuksetvaihtoehto avattavasta valikosta.

Facebook-asetusvaihtoehto

3. Napsauta Asetukset-näytössäyleinenvasemmassa ruudussa. Napsauta oikeanpuoleisessa ruudussaLataa kopioFacebook Data Link -sivun Yleiset tiliasetukset -ruudussa.

iphone alkaa toistaa musiikkia itsestään autossa

Lataa kopio Facebook-tietolinkistäsi

Neljä. Noudata yksinkertaisesti näytön ohjeita ladataksesi kopion kaikista Facebook-tiedoistasi tietokoneelle

2. Poista Facebook-tili pysyvästi iPhonessa ja Androidissa

Noudata alla olevia ohjeita poistaaksesi Facebook-tilisi pysyvästi iPhonessa tai Android-puhelimessa.

1. AvataFacebookiPhonessa tai Android-puhelimessa

kaksi. Näpäytä3-rivinen valikko-kuvake, joka sijaitsee iPhonen alavalikossa (Android-puhelimen ylävalikko).

iphone 6 kaiutintelakan arvostelut

Facebookin 3 rivin valikkokuvake iPhonessa

3. Vieritä Asetukset-näytössä alaspäin ja napautaApu ja tukiAsetukset-osiossa.

Ohje- ja tukivaihtoehto Facebookissa iPhonessa

Neljä. Napauta sittenOhjekeskus>Tilisi hallinta.

Tilivaihtoehdon hallinta Facebookissa iPhonessa

5. Napauta Tilin hallinta -näytössäTilisi deaktivointi tai poistaminen.

Tilivaihtoehdon deaktivointi tai poistaminen Facebookissa

6. Napauta sittenKuinka poistan tilini pysyvästi?

Kuinka poistan tilini pysyvästi? Linkki Facebookiin

7. Napauta seuraavalla näytölläKerro meilleLinkki.

Poista Facebook-tili pysyvästi iPhonessa

8. Kirjoita avautuvaan ponnahdusikkunaanSalasanavahvistaaksesi Facebook-tilisi poistamisen.

3. Poista Facebook-tili pysyvästi PC: llä tai Macilla

Noudata alla olevia ohjeita poistaaksesi Facebook-tilisi pysyvästi PC- tai Mac-tietokoneellasi.

1. Kirjaudu sisäänFacebook-tilitietokoneella tai Macilla.

kaksi. KlikkaaKysymysmerkki-kuvake näytön oikeassa yläkulmassa ja napsauta sittenOhjekeskusvaihtoehto.

siri-ongelmat iphone 6: ssa

Ohjekeskuksen vaihtoehto Facebookissa PC- ja Mac-tietokoneissa

3. Napsauta Ohjekeskus-näytössäTilisi hallintavälilehti ja napsauta sittenTilisi poistaminen käytöstä tai poistaminenvaihtoehto avattavasta valikosta.

Tilisi poistaminen käytöstä tai poistaminen Vaihtoehto Facebookissa PC- tai Mac-tietokoneella

kuinka katsella jonkun Instagram-tarinaa ilman heidän tietävänsä

Neljä. Napsauta seuraavassa näytössäKuinka poistan tilini pysyvästi.

Kuinka poistan tilivaihtoehdon pysyvästi Facebookista

5. Napsauta seuraavassa näytössäKerro meillelinkki.

Poista Facebook-tili pysyvästi PC: llä tai Macilla

6. Napsauta lopuksiPoista minun tilini-painiketta.

Poista Oma tili -painike Facebookissa PC- tai Mac-tietokoneella

Sinua pyydetään antamaan Facebook-tilisi salasana, kirjoittamaan Captcha ja napsauttamalla OK poistaaksesi Facebook-tilisi pysyvästi.

Mitä tapahtuu, kun poistat Facebook-tilin?

Facebookin mukaan Facebook-tilin poistaminen aiheuttaa seuraavat

  1. Et voi palauttaa pääsyäsi poistettuun Facebook-tiliin.
  2. Facebook-tilin poistaminen ei poista viestejä heidän tilinsä ystäville. Poistetut viestit ovat edelleen ystävien ja yhteyshenkilöiden käytettävissä heidän Facebook-tileiltään.
  3. Voi kestää jopa 90 päivää, ennen kuin Facebook poistaa kaikki tietosi, kuten valokuvat, tilapäivitykset tai muut varmuuskopiointijärjestelmiin tallennetut tiedot. Nämä tiedot eivät ole muiden saatavilla, kun Facebook on parhaillaan poistamassa tiliäsi.
  4. Facebook saattaa silti pitää tietyt tiedot (kuten lokitietueesi) tietokannassa teknisistä syistä. Facebookin mukaan tällaisilla säilytetyillä tiedoilla ei ole henkilökohtaisia ​​tunnisteita.
Liittyvät
  • Kuinka estää poistettua Facebook-tiliäsi uudelleenaktivoimasta
  • Kuinka estää Facebook jakamasta henkilötietojasi muiden sovellusten kanssa