Valokuvavirran poistaminen käytöstä menettämättä valokuvia

Jos et enää halua käyttää Photo Streamaa, löydät alla olevat ohjeet Photo Streamin poistamiseksi käytöstä iPhonessa, iPadissa ja Macissa menettämättä mitään valokuviasi.

kuinka yhdistää ipad tulostimeen ilman wifiä

Poista Photo Stream käytöstä iPhonessa menettämättä valokuvia



Poista Photo Stream käytöstä iPhonessa, iPadissa ja Macissa

Applen My Photo Stream -ominaisuuden avulla voit jakaa uusimmat 1 000 valokuvaa kaikilla laitteillasi (iPhone, iPad ja Mac).



Kun sinä Ota valokuvavirta käyttöön iPhonessa laitteellasi ottamasi valokuvat ladataan My Photo Stream Album iCloudiin ja pakattu kopio valokuvista tulee saataville muille laitteillesi (Mac, iPad, PC).

Vastaavasti Photo Stream lataa kopion valokuvista automaattisesti muista laitteista iPhonen sisäiseen muistiin.



Jos huomaat, että valokuvat muista laitteista ovat tunkeutuneet Kuvat-sovellukseen ja ottaneet sen käyttöön varastotila laitteellasi, sinun on poistettava Photo Stream käytöstä.

Onko mahdollista sammuttaa valokuvavirta menettämättä valokuvia?

Kun Photo Stream on käytössä, vain kopio iPhonessa ottamistasi valokuvista ladataan My Photo Streamiin. Vastaavasti valokuvat muista laitteista, jotka tulevat saataville iPhonessa, ovat vain kopioita alkuperäisillä laitteilla olevista valokuvista.

Kun siis sammutat valokuvavirran, vain kopio valokuvista muista laitteista poistetaan iPhonesta. Alkuperäiset valokuvat ovat edelleen käytettävissä laitteissa, joista valokuvat ladattiin My Photo Streamiin.



1. Vaiheet valokuvavirran poistamiseksi käytöstä iPhonessa

Poista Photo Stream käytöstä iPhonessa noudattamalla seuraavia vaiheita.

1. Avataasetuksetselaa iPhonessa alaspäin ja napautaValokuvat.

Valokuva-asetukset-vaihtoehto iPhonessa

kaksi. Valokuvat-näytössä> sammutaOma valokuvavirtavaihtoehto siirtämällä valitsin kohtaanVINOSSAasentoon.

Poista Photo Stream käytöstä iPhonessa

3. Napauta vahvistusponnahdusikkunassaPoistaavahvistaa.

2. Poista Photo Stream käytöstä Macissa

Poista Photo Stream käytöstä Macissa noudattamalla seuraavia ohjeita.

1. AvaaKuvat-sovellusMac-tietokoneellasi.

kaksi. KlikkaaValokuvatvälilehti ylävalikkorivillä ja valitseAsetuksetavattavasta valikosta.

Avaa Valokuva-asetukset Macissa

3. Valitse Asetukset-näytössäiCloudvälilehti ja poista valintaOma valokuvavirtavaihtoehto.

Poista iCloud-valokuvat ja Oma valokuvavirta käytöstä Macissa

Huomautus: Kun iCloud Photos on käytössä, voit ladata kopion My Photo Stream Photos -sovelluksesta Maciin tarkistamallaLataa alkuperäiset tälle Macillevaihtoehto.

Liittyvät
  • ICloud-valokuvalinkin poistaminen käytöstä iMessagessa, kun lähetät useita valokuvia
  • Kuinka ladata kaikki valokuvat iCloudista tietokoneeseen