Google Chromen automaattisen kirjautumisen poistaminen käytöstä

Google Chromen automaattinen kirjautumistoiminto kirjaa sinut automaattisesti selaimeen, kun kirjaudut Gmailiin, YouTubeen tai Google Driveen. Alla on ohjeet Google Chromen automaattisen kirjautumisen poistamiseksi käytöstä.

Poista Google Chromen automaattinen kirjautuminen käytöstä



Poista Google Chromen automaattinen kirjautuminen käytöstä

Aikaisemmin oli mahdollista pysyä joko kirjautuneena sisään tai kirjautuneena Chrome-selaimeen ollessaan kirjautuneena Google-palveluihin, kuten Gmailiin, YouTubeen tai Google Driveen.



Chrome-versiosta 69 alkaen käyttäjät huomasivat, että heidät kirjataan automaattisesti ulos Chrome-selaimesta heti, kun he ovat kirjautuneet Gmailiin tai YouTubeen toista toista Gmail-tili .

Versiolla 71 käyttäjät ilmoittivat kirjautuneensa automaattisesti Chrome-selaimeen aina, kun he olivat kirjautuneet Gmailiin, Google Driveen tai Youtube .



Yksinkertaisin tapa päästä eroon tästä hämmentävästä asetuksesta on sammuttaa automaattinen sisäänkirjautumisominaisuus Chromessa, mikä estää Google Chromea kirjautumasta sisään tai ulos selaimesta.

1. Päivitä Google Chrome -selain

Automaattisen sisäänkirjautumisen käytöstä poistamisen mahdollisuus on käytettävissä vain Google Chrome -selaimen versiossa 70. Noudata siis ensin alla olevia ohjeita päivittääksesi Chrome-selaimen uusimpaan versioon.

1. AvataKromiselain> napsautaKolmen pisteen kuvake>auta>Tietoja Google Chromesta.



Tietoja Google Chromesta

kaksi. Seuraavasta näytöstä löydät Chrome-selaimen, joka asentaa päivityksen automaattisesti (jos saatavilla).

Asenna Google Chrome Update

3. KlikkaaKäynnistä uudelleenViimeistele Chrome-päivityksen asentaminen tietokoneellesi.

2. Poista Chrome-automaattisen kirjautumisen ominaisuus käytöstä

Kun olet asentanut päivityksen, poista Chrome-automaattisen kirjautumisen ominaisuus käytöstä tietokoneellasi seuraavasti.

1. AvataKromiselain> napsauta3 pisteen kuvakeja valitseasetuksetavattavasta valikosta.

Avaa Chrome-asetukset

kaksi. Napsauta Chrome-asetukset-näytössäSynkronoi ja Google-palvelutvaihtoehto.

Synkronointi ja Google-palveluiden asetusvaihtoehto Chromessa

3. Poista käytöstä seuraavalla näytölläSalli Chromeen kirjautuminenvaihtoehto.

Poista automaattinen kirjautuminen Chrome-selaimeen käytöstä

Neljä. UudelleenkäynnistääChrome-selaintallentaa tämän muutoksen tietokoneesi Chrome-selainasetuksiin.

Kun Chrome-selain käynnistyy uudelleen, löydät itsesi kirjautuneena ulos Chrome-selaimesta.

Kun olet poistanut Chrome-automaattisen kirjautumisen käytöstä, voit kirjautua sisään Gmailiin, YouTubeen, Docsiin ja muihin Google-tileihin kirjautumatta Chrome-selaimeen.

Liittyvät
  • Välimuistin tyhjentäminen Google Chrome -selaimessa
  • Selaushistorian tyhjentäminen Google Chromessa