YouTube-historian tyhjentäminen iPhonessa ja iPadissa

YouTuben katseluhistoriaa voidaan käyttää tehokkaana luettelona suosikkivideoista, jotka voit halutessasi tarkastella milloin tahansa. Jos se kuitenkin on tarpeen, voit varmasti tyhjentää sekä YouTube Watch- että YouTube-hakuhistorian iPhonessa ja iPadissa.

Tyhjennä YouTube-historia iPhonessa ja iPadissa



YouTube-katselu- ja hakuhistoria

Jos et ole tietoinen siitä, YouTube-historia eroaa selaushistoriastasi, eikä sitä tyhjennetä, vaikka sinäkin tyhjennä selaushistoriasi Safarista tai muusta verkkoselaimesta, jota käytät iPhonessa tai iPadissa.



YouTube pitää kirjaa videoista, joita katselet YouTubessa, ja tästä tulee YouTube-katseluhistoriasi. Samoin YouTube seuraa ja pitää kirjaa hakutermeistä, jotka kirjoitat YouTube-hakupalkkiin löytääksesi videoita, ja tästä tulee YouTube-hakuhistoriasi.

Vaikka sattuisitkin tyhjentämään selainhistorian, YouTube-historiasi säilyy ehjänä ja voit silti löytää tietyn videon, jonka haluat tarkastella katsomalla YouTube-katseluhistoriaasi.



Tyhjennä YouTube-historia iPhonessa ja iPadissa

Jos haluat, voit tyhjentää YouTube-katseluhistorian ja YouTube-hakuhistorian helposti iPhonessa tai iPadissa seuraamalla alla olevia ohjeita.

1. NapautaYoutubesovellus käynnistää YouTube iPhonellasi tai iPadillasi.

kaksi. Napauta YouTubessa3 pisteen valikko-kuvake näytön oikeassa yläkulmassa.



Kolmen pisteen YouTube-valikkokuvake iPhonessa

3. Napauta avautuvasta valikosta pyörän muotoistaasetukset-kuvaketta.

tätä kaapelia tai lisävarustetta ei ole sertifioitu iphone 6

YouTube-asetukset-kuvake iPhonessa

Neljä. Selaa Asetukset-näytössä Tietosuoja-osioon ja napautaTyhjennä katseluhistoria.

Tyhjennä YouTube-katseluhistoria-vaihtoehto iPhonessa

5. Näet ponnahdusikkunan, jossa ilmoitetaan, että videot, joita katselit, kun olet kirjautunut ulos tältä laitteelta, poistetaan.

Tyhjennä tämän laitteen YouTube-katseluhistoria

6. NäpäytäTyhjennä historia

Tämä tyhjentää kaikki videot, joita olit katsellut iPhonesta tai iPadista, kun et ollut kirjautunut Google-tiliisi.

7. Palaa Asetukset-näyttöön ja napautaTyhjennä hakuhistoriaAsetukset-näytön Tietosuoja-osiossa.

Tyhjennä YouTube-hakuhistorian vaihtoehto iPhonessa

8. Näet ponnahdusikkunan, jossa ilmoitetaan, että kaikki tällä laitteella tehdyt YouTube-haut poistetaan.

Tyhjennä tämän laitteen ponnahdusikkunan YouTube-hakuhistoria

itunes sanoo, että tietokoneeni ei ole valtuutettu

9. NäpäytäTyhjennä historiatyhjentää YouTube-hakuhistoriasi.

Edellä mainitut vaiheet tyhjentävät sekä YouTube-katseluhistorian että laitteeseesi linkitetyn YouTube-hakuhistorian.

Tyhjennä YouTube-historia kaikista tilillesi linkitetyistä laitteista

On erittäin todennäköistä, että olet katsellut YouTube-videoita, kun olet kirjautunut sisään YouTube-tilillesi. Tällöin YouTube-katseluhistoriasi ja YouTube-hakuhistoriasi liitetään Google-tiliisi, eikä niitä tyhjennetä, vaikka tyhjennät YouTube-historian nykyiseltä laitteeltasi.

Jos haluat, voit tyhjentää tilillesi linkitetyn YouTube-katseluhistorian seuraamalla alla olevia ohjeita.

kuinka laittaa soittoääniä iPhoneen ilman iTunesia

1. Tuoda markkinoilleYoutube-sovelluksen iPhonessa tai iPadissa

kaksi. Kirjaudu sisään Google-tiliisi (jos et ole vielä kirjautunut sisään).

3. Napauta YouTubessa3 pisteen valikko-kuvake näytön oikeassa yläkulmassa.

Kolmen pisteen YouTube-valikkokuvake iPhonessa

Neljä. Napauta avautuvasta valikosta Pyörän muotoinenasetukset-kuvaketta.

YouTube-asetukset-valikkokuvake iPhonessa

5. Selaa Asetukset-näytössä Tietosuoja-osioon ja napautaTyhjennä katseluhistoria.

Tyhjennä YouTube-katseluhistoria-vaihtoehto iPhonessa

6. Näet ponnahdusikkunan, jossa ilmoitetaan, että tilisi katseluhistoria kaikilta laitteilta tyhjennetään.

sotilaallinen tekninen iphone 6 -kotelo

Tyhjennä tämän tilin YouTube-katseluhistoria

7. NäpäytäTyhjennä historia

Tämä poistaa kaikki videot, joita olit käyttänyt kaikilla laitteilla ollessasi kirjautuneena YouTube-tiliisi.

8. Palaa Asetukset-näyttöön ja napautaTyhjennä hakuhistoriaAsetukset-näytön Tietosuoja-osiossa.

Tyhjennä YouTube-hakuhistorian vaihtoehto iPhonessa

9. Näet ponnahdusikkunan, jossa ilmoitetaan, että kaikki tällä tilillä tehdyt YouTube-haut kaikista laitteista tyhjennetään.

Tyhjennä tämän tilin YouTube-hakuhistoria

10. NäpäytäTyhjennä historiatyhjentää YouTube-hakuhistoriasi.

Edellä mainitut vaiheet tyhjentävät sekä YouTube-katseluhistorian että YouTube-hakuhistorian, joka on linkitetty YouTube-tiliisi kaikilla laitteilla.

Liittyvät
  1. Kuinka kirjautua ulos YouTubesta iPhonessa ja iPadissa