Lisää ihmisiä WhatsApp-ryhmään tallentamatta yhteystietoihin

WhatsAppin ryhmäkeskusteluominaisuuden avulla ihmiset voivat jaa valokuvia , videoita ja tietoa perheen, ystävien ja muiden kanssa. Löydät alla olevat ohjeet ihmisten lisäämiseksi WhatsApp-ryhmään tallentamatta Yhteystietoihin.

Lisää ihmisiä WhatsApp-ryhmään tallentamatta yhteystietoihin



Lisää ihmisiä WhatsApp-ryhmään tallentamatta yhteystietoihin

Kun luot a WhatsApp-ryhmä , sinua pyydetään lisäämään jäseniä ryhmään valitsemalla henkilöt, jotka ovat jo yhteystietoluettelossasi.



parhaat kuulokkeet iphone 7 plus: lle

Jos yrität lisätä ihmisiä myöhemmin (ryhmän luomisen jälkeen), WhatsApp vie sinut edelleen puhelimesi yhteystietoluetteloon.

Tämä oletusmenetelmä ihmisten lisäämiseksi WhatsApp-ryhmään ei ole sopiva, jos henkilöt, jotka haluat lisätä WhatsApp-ryhmään, eivät ole käytettävissä yhteystietoluettelossasi.



Tällöin ryhmän järjestelmänvalvojien on ensin lisättävä ihmisiä yhteystietoluetteloonsa, ennen kuin he voivat lisätä heitä WhatsApp-ryhmään.

Onneksi on mahdollista lisätä ihmisiä WhatsApp-ryhmään tallentamatta Yhteystietoihin, ja tämä voidaan saavuttaa lähettämällä kutsulinkki WhatsApp-ryhmään liittymiseen.

1. Lisää ihmisiä WhatsApp-ryhmään tallentamatta yhteystietoihin

Varmista, että sinulla on WhatsApp-ryhmän järjestelmänvalvojan oikeudet ja seuraa alla olevia ohjeita ihmisten lisäämiseksi WhatsApp-ryhmään tallentamatta yhteystietoihin.



1. Varmista, että oletKissatvälilehti WhatsAppissa ja napautaWhatsApp-ryhmä.

Avaa WhatsApp-ryhmä

kaksi. Kun olet WhatsApp-ryhmässä, napautakolmen pisteen valikkokuvakeja napautaRyhmätiedotvaihtoehto avattavasta valikosta.

Avaa WhatsApp-ryhmän tiedot

3. Vieritä Ryhmätiedot-näytössä alaspäin ja napautaKutsu linkin kauttavaihtoehto.

Kutsu linkkivaihtoehdon kautta WhatsApp-ryhmään

Neljä. Seuraavassa näytössä näet WhatsApp-ryhmän kutsulinkin ja viestin, joka lukee “Kuka tahansa, jolla on WhatsApp, voi seurata tätä linkkiä liittyäkseen tähän ryhmään. Jaa se vain luotettavien ihmisten kanssa ”.

Viestin alla näet vaihtoehdot Kopioi, jaa ja peruuta linkki - napautaJaa linkkivaihtoehto.

Jaa ryhmälinkkivaihtoehto WhatsAppissa

5. Avautuvassa jakamisvalikossa näet useita vaihtoehtoja WhatsApp-ryhmän linkin lähettämiseksi.

iTunes-kappaleet ovat harmaat iphonessa

WhatsApp Share Invite Link -vaihtoehdot

Voit lähettää linkin Gmaililla, tekstiviestillä, Skypellä ja monilla muilla tavoilla.

Kuka tahansa WhatsApp-palvelun käyttäjä voi liittyä ryhmään Kutsu-linkin avulla, eikä häntä lisätään yhteystietoluetteloon.

Peruuta WhatsApp-ryhmän kutsulinkki

Haittana ihmisten lisäämiselle WhatsAppiin Share Linkin avulla on tuntemattomien tai ei-toivottujen ihmisten liittyminen WhatsApp-ryhmääsi.

Jos näin tapahtuu, voit peruuttaa WhatsApp-ryhmän kutsulinkin noudattamalla seuraavia vaiheita ja korvaamalla sen uudella WhatsApp-ryhmän kutsulinkillä.

1. AvataWhatsApp-ryhmä> napautakolmen pisteen valikkokuvakeja napautaRyhmätiedotvaihtoehto avattavasta valikosta.

Avaa WhatsApp-ryhmän tiedot

kaksi. Vieritä Ryhmätiedot-näytössä alaspäin ja napautaKutsu linkin kauttavaihtoehto.

Kutsu linkkivaihtoehdon kautta WhatsAppissa

3. Vieritä seuraavalla näytöllä alaspäin ja napautaPeruuta linkkivaihtoehto.

Peruuta ryhmäkutsu-linkkivaihtoehto WhatsAppissa

Neljä. Napauta vahvistusponnahdusikkunassaPeruuta linkkivaihtoehto.

Peruuta WhatsApp-ryhmän kutsulinkki

5. Napauta seuraavassa ponnahdusikkunassaOK.

WhatsApp-ryhmän kutsulinkki peruutettu

Suosituimmat iphone 6 -akkukotelot

Kuten yllä olevasta kuvasta näet, WhatsApp on peruuttanut edellisen Group Invite Linkin ja korvannut sen uudella.

Linkin peruuttamisen jälkeen sinun on poistettava tuntemattomat tai ei-toivotut henkilöt manuaalisesti WhatsApp-ryhmästäsi.

Liittyvät